cvo2013_-_005.jpg

CVO (Corporate Vehicle Observatory) is een internationaal en onafhankelijk expertiseplatform gericht op de zakelijke automarkt. Het is een instrument om alle iedereen in de sector, zoals wagenparkbeheerders en leveranciers, te informeren en te ondersteunen bij het nemen van beslissingen.

CVO (Corporate Vehicle Observatory) is een internationaal en onafhankelijk expertiseplatform gericht op de zakelijke automarkt. Het is een instrument om alle en iedereen in de sector, zoals wagenparkbeheerders en leveranciers, te informeren en te ondersteunen bij het nemen van beslissingen.

Het platform is in 2002 in het leven geroepen door leasemaatschappij Arval. Verder dan de rol van oprichter gaat Arval niet. Zo waarborgt CVO haar onafhankelijkheid.

Elk jaar wordt de Europese 'CVO Barometer' gepubliceerd. Via de enquête, uitgevoerd door het onderzoeksbureau CSA, analyseert CVO de trends en ontwikkelingen van de zakelijke automarkt. Zij peilt bij 2.993 beslissers en / of wagenparkbeheerders in Europa de mening over hun huidige en toekomstige aanpak van het wagenpark.

Klik hier voor de laatste versie van de CVO Barometer.

Klik hier voor de internationale CVO website.