Trein Arval Mobility Link

Arval Mobility Link

Met het mobiliteitsplatform van Arval voert gemakkelijk en snel uw mobiliteitsbeleid uit. De mobiliteitsbehoeften van uw medewerkers veranderen, ze beslissen graag zelf hoe en wanneer ze reizen. De (lease)auto is vaak een goede oplossing, maar soms is de trein of de fiets passender. Een mobiliteitsregeling is voor u als werkgever interessant, omdat een dergelijke regeling aantoonbaar bijdraagt aan aantrekkelijk werkgeverschap en het behalen van doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.

Waarom Arval Mobility Link?

Aantrekkelijk werkgeverschap

Flexibel aanbod in mobiliteit & keuzevrijheid voor uw werknemers

MVO doelstellingen

Verlagen van de CO2-uitstoot en stimuleren van OV-gebruik

Krijg inzicht in uw totale mobiliteit

Één dashboard met een overzicht van alle reizen en kosten

Minder administratie

Alle uw mobiliteitskosten op één factuur

 • Mobiliteitsregelingen

  Met het onlineplatform Arval Mobility Link en de bijbehorende mobiele applicatie geeft u eenvoudig uitvoer aan uw mobiliteitsbeleid. Een mobiliteitsbudget is geschikt voor al uw medewerkers. Met een persoonlijk account heeft iedere medewerker toegang tot het onlineplatform. Zo hebben zowel u als uw medewerkers altijd en overal inzicht in de kosten maar ook de CO2-uitstoot die horen bij het reisgedrag. Dit geldt voor reizen met het OV, deelauto’s, fietskilometers, parkeren en alle andere zakelijke kilometers. Zo houdt u grip op vervoerskosten zonder verrassingen achteraf.

  Of u nu kiest voor een persoonlijk mobiliteitsbudget, autogebruiksbudget of reiskostenvergoeding, Arval Mobility Link zorgt voor de volledige administratie. Deze onlinetool biedt, samen met een mobiele applicatie, altijd en overal inzicht in de reiskosten met behulp van een overzichtelijk dashboard. Bent u benieuwd welke regeling het best past bij uw organisatie en uw medewerkers?

  Drie soorten mobiliteitsregelingen

  Arval mobility link
  Persoonlijk mobiliteitsbudget

  Het mobiliteitsbudget kunt u aan al uw medewerkers, met én zonder persoonsgebonden leaseauto, aanbieden. U bepaalt de hoogte van het budget per medewerker, net als de mate van keuzevrijheid die een medewerker heeft.    

  Autogebruiksbudget

  Het autogebruiksbudget is geschikt voor al uw medewerkers met een persoonsgebonden leaseauto. U kunt het reisgedrag van uw medewerkers positief beïnvloeden met behulp van financiële prikkels. Denk hierbij aan het stimuleren van zuiniger rijgedrag, goedkoper tanken of bewuster omgaan met privégebruik.

  Reiskostenvergoeding

  De reiskostenvergoeding biedt u aan al uw medewerkers zonder persoonsgebonden leaseauto of mobiliteitsbudget. Door de reiskostenvergoeding weer te geven in het onlineplatform brengt u alle mobiliteitskosten van al uw medewerkers in kaart. Zo maakt u iedereen bewuster van hun reisgedrag.

 • Hoe werkt het

Neem contact met ons op!
Onze specialisten helpen u graag bij uw keuze voor Arval Mobility Link

Waarom kiezen voor Arval?

Internationale organisatie met lokale kennis

Ervaren en professioneel

Minimale workload voor onze klanten

Wij adviseren én voeren uit, uiteraard naar behoefte

Persoonlijke aanpak

Een accountteam met één vaste contactpersoon

14 keer de beste leasemaatschappij

Hoogste tevredenheidscore van wagenparkbeheerders