declareer online

Via de website van Multi Tank Card kunt u heel eenvoudig online declareren. Klik op de onderstaande link en log in met uw tankpasnummer (19 karakters, te vinden aan de voorzijde van uw pas), kenteken en pincode zonder koppeltekens en spaties. Ga na inloggen naar 'declaraties' en klik dan op de button 'nieuwe declaratie toevoegen'.
 
 

Vragen?

Heeft u vragen over online declareren, neem dan contact met ons op.

Uw accountmanager is bereikbaar via telefoonnummer 030 602 44 44.
 

Brandstof

Brandstof

Arval voert voor het merendeel van haar klanten de brandstofadministratie uit. Als berijder ontvangt u in dat geval een Multi Tank Card (MTC). Met de MTC kunt u bij vrijwel alle tankstations in Nederland terecht. Het is mogelijk de MTC uit te breiden met bijvoorbeeld een wasstraatmodule en de toestemming om ook olie- en smeermiddelen aan te schaffen. Het kan ook zijn dat uw werkgever kiest voor een tankpas die toegang geeft tot één merk brandstof.

Arval biedt ook de internationale Multi Tank Card met DKV module. Met deze pas kan bij meer dan 30.000 tankstations in Europa betaald worden. DKV ontwikkelde een handige stationvinder en routeplanner om uw reis naar het buitenland te plannen.  

Tanken
Tanken langs de snelweg is vaak onnodig duur. Het kan goedkoper, bijvoorbeeld bij onbemande tankstations. Op www.onbemandetankstations.nl bekijkt u de betreffende tankstations bij u in de buurt.

Online declareren

MTC

Als u in het bezit bent van een MTC of een merkgebonden tankpas via MTC, dan kunt u alleen nog online brandstofkosten declareren. Dit kan heel eenvoudig via de website van Multi Tank Card . U bent dus niet langer druk met het invullen van papieren, het maken van kopieën en het op de post doen van de declaratie. Een ander bijkomstig voordeel is dat u het gedeclareerde bedrag sneller krijgt uitgekeerd. Op deze pagina vindt u alle informatie om online te kunnen declareren.